En wat levert het op?


Naast de zekerheid van een gedegen en betrouwbaar advies, wilt u natuurlijk ook graag weten wat Sonell Financiële Planning u uiteindelijk zal opleveren. Dat hangt af van verschillende factoren zoals o.a. uw wensen, eisen, mogelijkheden en leeftijd. We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Wel kunnen we u te allen tijde vooraf de zekerheid bieden van de voordelen van Sonell Financiële Planning:

Inzicht
Wij geven u inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie. Daarmee heeft u de zekerheid dat de basis is gelegd voor een financiële planning met de grootst mogelijke kans om uw wensen en doelstellingen te verwezenlijken.

Rust
Wij geven u een fijn gevoel dat ‘alles is geregeld.’ Samen blijven we werken aan uw toekomst. Objectief, onafhankelijk en dichtbij.

Objectief advies
Wij zijn uw objectieve, onafhankelijke en deskundige gesprekspartner. Wij stellen uw situatie centraal en werken van hieruit op integere wijze aan uw toekomst.

Nazorg
Wij staan nu voor u klaar, maar zeker ook in de toekomst. Ook als situaties veranderen, kunt u blijven terugvallen op Sonell Financiële Planning.