Het gemak van online


Sonell verzorgt al vele jaren de salarisverwerking van een groot aantal opdrachtgevers. Steeds meer van deze opdrachtgevers kiezen voor het gemak en de zekerheid van Personeel en Salaris Online. Met deze innovatieve oplossing van Sonell hoeft u niet meer maandelijks alle documenten en bescheiden fysiek bij ons aan te leveren, maar gebeurt dit allemaal online via een perfect beveiligde internetapplicatie en verbinding.

24/7 beschikbaar
Met Personeel en Salaris Online heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week mutaties online door te geven. Ook heeft u altijd toegang tot alle relevante personeels- en salarisgegevens en managementinformatie. Omdat ook de loonadministrateur, de HRM-consultant en de Arbo-coördinator toegang hebben tot deze gegevens, kunt u te allen tijde rekenen op uitstekende ondersteuning.

Salaris Online en Employee Self Service (ESS)

Indien je een vraag of probleem hebt over het gebruik van Salaris Online of Employee Self Service (ESS), kijk dan eerst of onderstaande vragen en antwoorden je hierbij helpen. Staat de oplossing er niet tussen, neem dan contact op met Sonell via personeelsgegevens@sonell.nl